نشریه علمی "بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات" دانشگاه رازی موفق به اخذ رتبه "الف" شد - پردیس کشاورزی و منابع طبیعی
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، گفت: نشریه "بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات" با صاحب امتیازی دانشگاه رازی موفق به کسب رتبه "الف" از وزارت علوم شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کیوان امینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، اعلام کرد: نشریه "بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات" به آدرس https://cbb.razi.ac.ir/ با صاحب امتیازی دانشگاه رازی موفق به کسب رتبه "الف" از کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان این خبر اظهار داشت: این نشریه در حوزههای مختلف زیست فناوری، ژنتیک، بیومتری، بیوشیمی و فیزیولوژی در تحقیقات غلات و شبهغلات به صورت فصلنامه با سردبیری دکتر صحبت بهرامینژاد و مدیر مسئولی دکتر سعید جلالی هنرمند منتشر میشود.
دکتر امینی ضمن تبریک به ارکان نشریه، اظهار امیدواری کرد که با توجه به ظرفیت علمی و تلاش مجدانه ارکان این نشریه، بتوانیم در آینده نزدیک شاهد نمایهشدن آن در پایگاههای معتبر بینالمللی باشیم.
شناسه : 23831408