گرامیداشت روز شهید و مراسم روز درختکاری در پردیس کشاورزی دانشگاه رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، در ششمین روز از هفته منابع طبیعی، مراسم گرامیداشت روز شهید، با حضور خانواده معظم شهدای مدافع حرم، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، اساتید، کارکنان و دانشجویان در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برگزار گردید.

در این مراسم، حجت‌الاسلام هادی عسگری مدیرکل بیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در مورد مقام والای شهید و خانواده شهدا به ایراد سخنرانی پرداخت.

در ادامه، مهندس انشاءلله کولانی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه، در خصوص ارزش و جایگاه منابع طبیعی در توسعه جوامع سخن گفت و از تلاش‌های ارزشمند و ملی پردیس کشاورزی در تهیه طرح مطالعاتی و اجرای فاز یک باغ ملی گیاه‌شناسی زاگرس قدردانی کرد.

در ادامه، به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با دانشگاه پردیس کشاورزی استان همراه شد تا جشن درختکاری را با حضور خانواده معظم شهدا برگزار نماید.

در این مراسم، مدیریت آستان قدس رضوی در استان، نمایندگان مدیریت دانشگاه علوم قرآنی، جمعی از خانواده معظم شهدای جنگ و مدافع حرم، اساتید و دانشجویان و... حضور داشتند.

در این مراسم، دکتر بهشتی معاونت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی ضمن خیر مقدم به حاضرین اظهار داشت: ما همیشه مدیون خون شهدا بوده و هستیم.

وی خطاب به خانواده شهدا و بالأخص مادران شهدای مشیری و مدافع حرم مهدی نوروزی گفت: این شهدا از همه چیز با ارزش خود گذشتند تا اسلام و انقلاب زنده بماند، لذا بر ماست که ادامه دهنده راه آنها باشیم و ما امروز در هفته منابع طبیعی به یاد آن بزرگمردان نهالی غرس خواهیم کرد.

در ادامه، مهندس کولانی مدیر کل منابع طبیعی ضمن تشکر از توجه مدیران استانی به موضوع منابع طبیعی، گفت: این منابع ودیعه الهی هستند که برای شهدای ما هم مقدس بودند این طبیعت این درختان آبیاری شده با خون مقدس شهدا هستند. لذا وظیفه همه ماست که از آنها پاسداری کنیم.

در پایان نشان ملی منابع طبیعی از سوی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به پاس تلاش و اهتمام در احداث باغ ملی گیاه‌شناسی زاگرس، به آقایان دکتر شهاب قاضی رئیس پردیس کشاورزی و مهندس مرتضی صدر اهدا گردید.