نشست شورای پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی با حضور پروفسور دیموستیس خاخالیس و پروفسور محمدخواه برگزار شد - صفحه نخست

نشست شورای پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی با حضور پروفسور دیموستیس خاخالیس و پروفسور محمدخواه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نشست شورای پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با حضور پروفسور دیموستیس خاخالیس رئیس سازمان علف هرز و مؤسسه فیتوپاتولوژی بناکی یونان و معاون انجمن علف هرز اروپا و پروفسور محمدخواه رئیس سازمان ژنتیک و تولیدات گیاهی و عضو هیأت علمی دانشگاه تسالی یونان شامگاه سه‌شنبه بیست و دوم آبان ۱۳۹۷ برگزار شد.

در این نشست، اعضای هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی در خصوص تولید بذور و نشاء و گرافتنیگ، تولید باغات استان کرمانشاه با توجه به مستعد بودن منطقه، سرمایه گذاری برای ایجاد گلخانه‌های مدرن هیدروپونیک در پردیس کشاورزی استان با استفاده از دانش فنی اروپا بحث و تبادل نظر کردند.
راه اندازی رشته های جدید در مقاطع تحصیلات تکمیلی، دعوت از سرمایه گذاران در اراضی سامانه گرمسیری استان کرمانشاه، انجام پروژه های مشترک پژوهشی میان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و دانشگاه تسالی یونان و مؤسسه بناکی و همچنین پیگیری طرح های پژوهشی اعضای هیأت علمی و مناطع طبیعی جهت مصوب و تأمین اعتبار از اعتبارات‌های اروپا و بین الملل از دیگر پیشنهادات مطرح شده در این نشست بود.
پروفسور دیموستیس خاخالیس و پروفسور محمدخواه موافقت خود را با پیشنهاد راه اندازی رشته های علوم و فناوری بذور و ازدیاد گیاهان در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه رازی، انجام پروژه‌های مشترک پژوهشی میان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و دانشگاه تسالی یونان و مؤسسه بناکی اعلام کردند.

شایان ذکر است، این نشست در راستای عملیاتی شدن تفاهم‌نامه مورخ ۲۹ شهریور ۱۳۹۳ "بند ۴" مبنی بر برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی میان دانشگاه رازی و دانشگاه تسالی یونان مصوب شورای پژوهش و فناوری دانشگاه رازی مورخ ۱۷ شهریور ۹۷ مبنی بر ضرورت برگزای همایش‌های بین‌المللی در دانشگاه رازی، تأکیدات و اقدامات لازم صورت گرفت است.