درگذشت جناب آقای دکتر عزت اله فرشادفر تسلیت باد

کُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثمَّ إِلَیْنا تُرْجَعُون

با کمال تأثر و تأسف با خبر شدیم که چهره محبوب و خدمتگزار صدیق جامعه علمی و رئیس اسبق دانشگاه رازی، جناب آقای دکتر عزت‌اله فرشادفر به دیدار معبود شتافت. بی‌شک ضایعه بزرگ درگذشت برادر ارزشمند، جناب آقای دکتر فرشادفر، استاد متعهد و انقلابی که جامعه علمی را داغدار نمود، جز با صبر بر مشیّت الهی و رضا به تقدیر او جبران نمی‌شود. بدینوسیله این مصیبت وارده را به جامعه دانشگاهی استان، خانواده معظم و داغدار ایشان تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم و مراتب احترام و قدرشناسی خانواده بزرگ دانشگاه رازی را به پاس سال‌ها مجاهدت مستمر آن استاد فقید و فرزانه در مسیر خدمت به اعتلای اخلاق و علم و دانش در جامعه دانشگاهی کشور و استان، ابراز می‌دارم.

بی‌شک التزام نظری و عملی شادروان دکتر فرشادفر به آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و کارنامه پرباری که از ایشان در سنگر علم و دانش به یادگار مانده است، ذخیره‌ای گرانبها برای آن استاد فقید و انقلابی در دیار باقی و زمینه‌ساز حشر با اولیاء و صالحان خواهد بود.

شایان ذکر است؛ دکتر عزت‌اله فرشادفر استاد تمام گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی و عضو هیأت أمنای دانشگاه‌های رازی و صنعتی کرمانشاه، سال‌های متمادی تلاش‌های خستگی‌ناپذیر خود را در راه تعالی و توسعه علمی و تحقیقاتی مجموعه دانشگاه رازی صرف نمود. ایشان همچنین از سال 1382 لغایت 1386 ریاست دانشگاه رازی را عهده‌دار بود و منشأ خدمات نیکو و ماندگار بسیار گردید.

استاد نمونه کشوری در دهه 80، تالیف کتب و مقالات متعدد و تربیت صدها دانش‌آموخته، گوشه‌ای از افتخارات شادروان دکتر عزت‌اله فرشادفر است.

روحش شاد و یادش گرامی باد...