مراسم تجلیل از جانبازان دانشگاه رازی برگزار شد

مراسم تجلیل از جانبازان دانشگاه امروز (۱۸ اردیبهشت ماه) با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی، مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه رازی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر محمد ابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی طی سخنانی گفت: امروز توفیق تجلیل از کسانی را پیدا کرده ایم که  با از خودگذشتگی  و رشادت های بی بدیل خود، جایگاه انقلاب اسلامی را مستحکم تر ساختند که امیدواریم همه در این مسیر ارزشی گام برداریم.

رئیس دانشگاه اظهار داشت: باید عمر کوتاه دنیا را به ارزش ها پیوند بزنیم تا دچار خسران نشویم.

وی بیان داشت: دانشگاه در ساختار انقلاب  اسلامی جایگاه ارزشی والایی دارد.

دکتر اعلمی تصریح کرد: مجموع مدیریت دانشگاه به دنبال ساختن بستر  مناسب برای جوانان است که البته نواقصی هم وجود دارد که باید با هم افزایی و احساس مسئولیت بیشتر، در رفع آن کوشا باشیم تا محیط مطهر برای جوانان مهیا گردد.

دکتر اعلمی آل آقا تاکید کرد: البته مسئولیت ایثارگران در این زمینه بیشتر است چون هزینه بیشتری را برای سربلندی کشورپرداخت کرده اند.

وی گفت: بهترین مسیر، همان مسیر ارزشی است که برای تحقق آن پافشاری می­کنیم.

رئیس دانشگاه اظهار کرد: ازایثارگران عزیز انتظار دارم که مدیریت دانشگاه را در ساختن جامعه آرمانی مساعدت کنند.

وی گفت: آماده دریافت نقطه نظرات ارزشمند شما در زمینه تعالی ارزش­های انقلابی هستیم.

وی اظهار امیدواری کرد: با همدلی و مساعدت همه دانشگاهیان آینده بهتری از امروز، برای دانشگاه رقم زده شود.